Kalender van activiteiten

COVID19

Als gevolg van de COVID-19 pandemie worden er continu verschillende maatregelen genomen door de Federale Overheid. De maatregelen worden naarmate de evolutie van het virus verder aangepast. Als club volgen we de maatregelen op de voet op en passen we de regels toe op onze groepsactiviteiten. Er wordt gevraagd aan alle leden deze steeds te willen respecteren. Denk daarbij aan afstandsregels, mondmaskerverplichting en handen wassen waar aangewezen. Bij weigering gaan we deze individuele leden vragen om het traject solo verder te zetten, of afstand te nemen van onze groepsactiviteiten. Dank alvast voor het begrip.

Onze activiteiten plannen we in met behulp van Ride With Gps, een software platform met parcours en informatie omtrent uurafspraken. Onze nevenactiviteiten worden eveneens ingepland op hetzelfde platform om het overzicht te bewaren.

Download de app op je telefoon om alle informatie ook op het mobiele telefoon terug te vinden. Zoek in de App Store of de Play Store naar Ride With Gps.

Om de aanwezigheden te noteren van onze ritten kun je hier terecht

Zondagsritten starten op het volgende adres:

Brouwerij Haeseveld
Alfons Braeckmanlaan 430
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
We starten aan de zijde van de spoorwegen.

Andere activiteiten, zoals de winterritten op zaterdag, starten in Huise (deelgemeente Oudenaarde), of zoals de woensdagritten, starten in Melle.

Scroll to Top