Kalender van activiteiten

COVID19

Als gevolg van de COVID-19 pandemie zijn er sedert half maart 2020 verschillende maatregelen genomen door de Federale Overheid. In de bestrijding tegen het Coronavirus zijn diverse vormen van samenscholing verboden. De club heeft als gevolg geen ritten meer georganiseerd ter navolging van de adviezen van de Nationale Veiligheidsraad. Als club volgen we de maatregelen op de voet op. Eens de groepsritten in clubverband hervat worden zullen nog steeds alle veiligheidsvoorschriften gevolgd worden. Er wordt gevraagd aan alle leden deze te blijven respecteren. Bij weigering gaan we deze individuele leden vragen om het traject solo verder te zetten. Dank alvast voor het begrip.

Onze activiteiten plannen we in met behulp van Ride With Gps, een software platform met parcours en informatie omtrent uurafspraken. Onze nevenactiviteiten worden eveneens ingepland op hetzelfde platform om het overzicht te bewaren.

Download de app op je telefoon om alle informatie ook op het mobiele telefoon terug te vinden. Zoek in de App Store of de Play Store naar Ride With Gps.

Om de aanwezigheden te noteren van onze ritten kun je hier terecht

Scroll to Top