Lidgeld

Aan onze clubleden wordt op jaarbasis een financiële bijdrage gevraagd voor een vlotte werking van onze club, voor een bijkomende verzekering onderweg en voor een gezamenlijke outfit voor noze herkenbaarheid als club op de Vlaamse wegen. 

Wat kost dat nu allemaal bij ons?

Lidmaatschap Cycling Vlaanderen

Onze leden worden aangesloten bij Cycling Vlaanderen die instaat voor de bijkomende verzekering in geval van nood. Meer details hierover kun je lezen op de website van Cycling Vlaanderen. De bijdrage voor Cycling Vlaanderen bedraagt op jaarbasis

  • 28 € voor een individuele aansluiting. 1 aansluitng = 1 persoon
  • 33 € voor een familievergunning. De aansluiting (en verzekering) is van toepassing op alle gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd staan)

Deze bijdrage zit inbegrepen in het lidgeld van WTC Meerakker. Ben je reeds lid, dan verrekenen wij deze tarieven in jouw lidgeld.

Lidgeld als nieuw lid

Als nieuw lid betaal je 180 € voor een eerste aansluiting (of 185 € in geval van een familievergunning). Dit bevat eveneens 100 € voor een aanschaf van jouw clubkledij. Nieuwe leden starten met een

  • Truitje met korte mouwen
  • Truitje met lange mouwen
  • Korte broek

Daarnaast kan je uiteraard (los van die opstartpakket) nog andere kledij bijbestellen. Dat regel je met onze kledijverantwoordelijke.

Uniek aan onze club is dat bij voldoende aanwezigheden (wat ongeveer overeenstemt aan 15 aanwezigheden op ritten doorheen het jaar) je deze borg van 100 € terugbetaald krijgt van onze sponsors. Uiteraard geldt deze regeling enkel éénmalig bij een nieuwe aansluiting bij onze club.

Lidgeld als bestaand lid

Bestaande aangesloten leden betalen een jaarlijkse bijdrage van 80 €. Bijbestellingen van kledij staan hier los van. Jaarlijks zal de club jouw lidmaatschap bij Cycling Vlaanderen vernieuwen en nemen wij de administratie hierrond op ons. De financiële bijdrage hiervoor zit inbegrepen in ons lidgeld..

Betalingen van lidgelden voor het nieuwe jaar worden doorgaans in november opgevraagd.

Scroll to Top